Κυπριακά Αφέλια Με κρασί και Κόλιανδρο
Τα αφέλια αποτελούν χαρακτηριστικό κυπριακό έδεσμα χοιρινού κρέατος.
Σερβίρονται συχνά με πατάτες τηγανητές ή αντιναχτές ή πιλάφι πουργούρι με γιαούρτι.
Τι θα χρειαστούμε :
Χοιρινό κρέας κομμένο σε κομματάκια σουβλάκι
1 ποτήρι κόκκινο κρασί ξηρό
Κόλιανδρο ξηρό
Αλάτι
Πιπέρι
1) Τσιγαρίζουμε το κρέας μας σε λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2) Προσθέτουμε το κρασί, το αλατοπίπερο και τον ξηρό κόλιανδρο .
3) Ψήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά περίπου 30 λεπτά.
4) Οταν το κρέας ψηθεί δυναμώνετε τη φωτιά να μείνει με λίγο κρασί.
Καλή μας όρεξη !!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου