Κυπριακά Αφέλια με κρασί και κόλιανδρο


Κυπριακά Αφέλια Με κρασί και Κόλιανδρο 

Τα αφέλια αποτελούν χαρακτηριστικό κυπριακό έδεσμα χοιρινού κρέατος.
Σερβίρονται συχνά με πατάτες τηγανητές ή αντιναχτές ή πιλάφι πουργούρι με γιαούρτι. 



Τι θα χρειαστούμε :

Χοιρινό κρέας κομμένο σε κομματάκια σουβλάκι
1 ποτήρι κόκκινο κρασί ξηρό 
Κόλιανδρο ξηρό 
Αλάτι 
Πιπέρι 





Εκτέλεση : 

1) Τσιγαρίζουμε το κρέας μας σε λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσει. 



2)  Προσθέτουμε το κρασί, το αλατοπίπερο και τον ξηρό κόλιανδρο .




3) Ψήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά περίπου 30 λεπτά.



4) Οταν το κρέας ψηθεί δυναμώνετε τη φωτιά να μείνει με λίγο κρασί. 

                                        Καλή μας όρεξη !!!


Σχόλια